Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp 23 mal forside rosa.

cutepicturess -

8 ting jenter ønsker seg i 2015Hei!

I dag så har jeg tenkt til å blogge om noe helt annerledes, men det har likevel mye med mote og sminke etc. Håper dere liker innlegget!

1. Nike air force, disse skoene ser jeg overalt jeg går. De er superfine, og det jeg ser med disse skoene er at de er de nye hvite conversene! Haha.

2. Ray Ban clubmasters, disse solbrillene er så populære i det siste, selv om de kom ut for et par år siden. Jeg har et par av disse, egentlig 2 par av disse. Hehe. Jeg kjøpte mine på carlings, men jeg har sett mange andre klesbutikker selge disse.

3. Vaffeljakken. Denne jakken er veldig populær, mest i 2014. Likevel så tror jeg at det er mange som vil ha den. Jeg fikk den av søsteren min, siden jeg allerede ødela den litt. Ikke med vilje! Du kan kjøpe den på Zara.

4. Hunterstøvler. Disse var ganske populære. Jeg har ikke disse, har aldri vært en person som bruker regnstøvler. Men disse kan være veldig fine å gå i. Anbefaler de!

5. Michael Kors veske. Dette er i hverfall noe jeg ønsker meg. Skal sikkert vente til jeg begynner på vgs. Jeg vil virkelig ikke gå rundt i en så dyr veske nå.

6. sminkebord fra ikea. Dette er egentlig ikke på min ønskeliste, men det er ganske nyttig og fint. Anbefaler det virkelig.

7. En tur til Los Angeles. Dette er på toppen av min ønskeliste. Jeg har veldig lyst til å dra en tur til Los Angeles om noen år. Kanskje etter jeg er ferdig på vgs.

8. New York. Nå som vi allerede er i gang i reiseavdelingen kan vi jo bare ta med en til. Dette er et sted jeg også vil dra til. Det er nok ikke shoppingen jeg er ute etter her, men heller stedene. F.eks frihetsgudinnen, empire state building og central park. Jeg har også lyst til å se hvor de filmet Gossip Girl. Elsker den serien.

Ha en fin kveld videre! :)

XOXO 

58535510fa92153bca84dcd1f9ada7088ae3254ec6c1cbe0ac

 • Back To School Outfits  Hei!

  Som dere vet så er ikke skolestart så langt unna, derfor har planlagt for i dag antrekk som du kan enkelt sette sammen. Jeg elsker å planlegge klærne jeg skal bruke på skolestart. Det er så gøy! Stilen min forandrer seg veldig fra dag til dag. En dag så vil jeg pynte meg litt, også neste dag så blir det bare hettegenser og jeans. Det er ikke noe galt med det, syns jeg. Det er jo ganske komfortabelt Det er bare at hvis du går med hettegensere eller joggebukser hele tiden, så mister du gleden av å finne din stil.

  Her har jeg funnet noen superfine klær/outfits som passer til hverdagen! Jeg satt sammen disse antrekkene på 'Polyvore' :)


  Ha en fin kveld videre! Bare å kommentere hvis dere vil at jeg skal sjekke ut bloggen deres! kommenterer gjerne tilbake. :)

  XOXO

 • Treningsmotivasjon

   Hei! 

  I dag så har jeg hatt en ganske chill dag. Det vil si ikke gjort noe produktivt. Snart skal jeg  spise  mat og deretter ha en liten pampering/spa night. Kjempekoselig! :Jeg kjøpte en skikkelig deilig bathbomb fra lush som heter ''sex bomb'' . Ganske rart navn, men den er tydeligvis ganske populær. Jeg har hørt ganske positive tilbakemeldinger om den, og jeg gleder meg til å prøve den.

  Jeg har tenkt til å prøve å ha en daglig-trenings rutine. Jeg er en ganske lur person, som tror at for å trene så må man gå på treningsstudo med proff treningsutstyr osv. I går så jeg på noen morning routines, for i det siste så har jeg virkelig ødelagt døgnrytmen min. Jeg legger meg kl 6 om morningen, og våkner kl 16. Anyways, jeg skal reise neste tirsdag, og jeg har virkelig ikke lyst til å gå glipp av halve dagen min i sengen. Derfor var jeg ute etter noe som kan få opp av sengen. Da fant jeg en app som heter 7 minute workout. Den originale koster 29 kr på appstore, da tenkte jeg at det ville vært dumt om jeg brukte 30 kr på en app jeg kanskje kommer til å glemme om en uke. Heldigvis var det ganske mange like apper som var gratis. Den jeg bruker heter ''7 minute workout for women, Gleder meg til å bruke den ordentlig, også får vi se om jeg faktisk får noe ut av det.

  Jeg har sett på ganske mange quotes og bilder om treningsmotivasjon, og jeg tenkte å dele med dere mine favoritter! :)

   Ha en fin kveld videre!:)

  XOXO

 • Snacks ideer  Hei!

  Som dere ser så har jeg endret hele designet og laget meg en ordentlig header. Det var på tide! Jeg bare orket ikke det andre designet. Hvis noen av dere vil vite hvordan jeg gjorde så er det bare å spørre i kommentarfeltet! :)

  I dag skal jeg gi dere noen snacks ideer som man enten kan lage om kvelden eller når du bare vil ha litt snacks og enkle dessert ideer!

  Snacks #1 Frukt! Dette er min all time fave. Jeg elsker å lage en helt enkel fruktsalat, spesielt om sommeren. Jeg fortrekker helst å ha i min fruktsalat myk frukt. Det vil si jordbær, blåbær, mango, kiw, ananas og bananer. Supergod og enkel :)

  Snacks #2 Pannekaker, Jordbær og Nutella. Denne er den eneste jeg ikke har prøvd. Jeg fant den på We

  Snacks #3 Brownie og chocolate chip cookie in a mug. Disse to er en mine favoritter, og de er så gode. Det beste er at hele prosessen tar 5 min! 2 av de min er de i mikrobølgeovnen.

  Tips ha litt iskrem eller bær i brownien din. Da smaker den tusen ganger bedre! :)

   

  Ha en fin dag videre! :)

   

  XOXO

 • Verdens enkleste bløtkake  Hei!

  I det siste har jeg blitt utrolig glad i å bake. Alt fra muffinser, brownies til amerikanske chocolate chip cookies. Men nå har jeg begynt å lage kaker, spesielt bløtkaker. Etter min 'store jakt' på den perfekte sukkerbrød oppskriften, også kjent som 'spongecake', fant jeg den endelig. Den har noen spesielle målinger, fint om du har et nøyaktig målebeger. Det er ikke akkurat verdens undergang om du ikke har det. Jeg klarte meg fint uten det! :) Denne kaken har virkelig fått folk til å tro at jeg faktisk kan bake, hehe. Anyways, nå skal jeg slutte bableskrive, og bare gi dere oppskriften!

  Sukkerbrød: 5 egg, 2,25 dl sukker, 3,3 dl Hvetemel SIKTET, 1,5 ts bakepulver.

  Step 1 start med å mikse eggene og sukkeret til eggedosis. Ca 4-5 min

  Step 2 SIKT hvetemelet og bakepulveret inn i eggedosisen

  Step 3 rør inn hvetemelet og bakepulveret med en slikkepott til røren er klumpefri

  Step 4 finn en rund form med diameter 24 cm og sett bakepapir under. Smør over litt smør hvis det er nødvendig.

  Step 5 sett kaken i ovnen i 30 min på 170 grader. Sjekk med en tannpirker eller rå pasta etter de 30 min. Hvis den kommer ut ren, er den ferdig.

  Step 6 la kaken kjøle før du skjærer den og dynker den med melk. Deretter avslutter du med krem og ditt utvalg av frukt.

  TIPS: Ikke tilsett så mye sukker eller melis i kremen, kaken er allerede svært søt.

  Ha en fin kveld videre! :)

  XOXO

 • SUPERENKLE DIY-PROJECTS

  Hei! 

  I dag så skal jeg vise dere hvordan dere kan lage noen superenkle DIY's. Den siste uka så har jeg brukt tid på å finne noen enkle DIY room decors. Det første stedet jeg dro var YouTube, det er et sted som aldri svikter! Jeg skal linke videoen nedenfor hvis dere vil ha en nøyere beskrivelse. Men jeg har laget en collage av de basiske trinnene og det du trenger.

  Dette trenger du: Magasin, saks, lim/teip, A3 ark

  Step 1 Finn et magasin med bilder eller ord du vil ha med.

  Step 2 Begynn å klipp kvadrater og deretter trekanter av fine ting/ord du vil ha med.

  Step 3 Begynn å plasser trekantene til formen av en diamant,også kan du begynne å sette lim/teip bak på. 

  TIPS 

  Når du er ferdig med å lage inspirasjonsdiamanten, sett bildet i en stor bilderamme! Du kan også printe ut et bildet du syns passer til inspirasjonsdiamanten. Jeg valgte et Chanelbilde! 

  5l3lLLCNyN4

   


  https://www.youtube.com/watch?v=5l3lLLCNyN4

  XOXO

 • Skjerpe meg  Hei!  Nå er der en stund siden jeg har blogget, men nå har jeg bestemt meg for å skjerpe meg! :) Nå er det ikke lenge til skolen begynner, derfor har jeg planlagt noe kule DIY PROJECTS for å gjøre skolestart litt mer spennende. I det siste så har jeg sett en del DIY room-decor videoer på YouTube. Jeg har sett på Bethany Mota og LaurDIY. Elsker videoene deres, og jeg blir ofte inspirert av de til å prøve å lage de selv! Jeg ser frem til å dele alt dette med dere! 

  XOXO

 • Hei!  Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg kommer til å blogge om mye rart, hehe. I det siste så har jeg tatt noen bilder som jeg er veldig stolt av, og jeg kommer til å dele de med dere! <3 Kommenter og del denne bloggen med venner, og sett linken til din blogg her nede i kommentarfltet hvis du vil at jeg skal ta en tur innom. :) 

  XoXo

 • Ny blogg!  Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • Les mer i arkivet August 2015 Februar 2015
  hits 17.01.2012kl.19:17 Kategori: Design 23 Kommentarer Dato: 10.07.2012 klokken.15:22 Vivian URL: http://www.viviaan.blogg.no Hei, at jeg brukte dette rosa designet til min blogg, men profilbildet mitt ble fjernet når jeg redigerte forsiden i malen! Jeg gjorde alt som var skrevet! Jeg vil så gjerne ha profilbildet tilbake :) - www.viviaan.blogg.no Dato: 03.08.2012 klokken.07:33 Aya URL: http://ayaa.blogg.no Hei, jeg har det samme problemet med profilbildet! jeg brukte dette designet og det var super fint, 1000000 takk♥ hilsen ayaa.blogg.no Dato: 05.08.2012 klokken.20:36 ravndalen URL: http://ravndalen.blogg.no samme problem, bra jeg vet at jeg ikke gjør noe feil her ;) Dato: 05.08.2012 klokken.20:46 Ina Anjuta URL: http://inaanjuta.blogg.no/ ravndalen: Neida, så i ditt tilfelle må du bare laste opp et bilde rett på bloggen så kommer det opp. :) Dato: 05.08.2012 klokken.21:27 Vilde Kristiansen URL: http://ravndalen.blogg.no flott at du svarer så fort <3 i will! Dato: 15.08.2012 klokken.08:06 becciek URL: http://Becciek.blogg.no Hei! har sendt deg en mail, men har ikke fått svar, så spør her! Jeg når jeg går på maler kategorier og arkiv, kommer det opp det samme som på maler forside, overskriften og alt er det samme, så kunne du kanskje hjulpet meg med å sette inn designet hvis du får epost og passord eller?:) Dato: 15.08.2012 klokken.12:51 Ina Anjuta URL: http://inaanjuta.blogg.no/ becciek: Ok. Da har den kanskje ikke blitt sendt riktig. Det er meningen at det skal være det samme :) Dato: 18.08.2012 klokken.09:11 Åshild URL: http://BIS.blogg.no har det disignet veldig fornøyd og skjonte mer nå jeg så på den videoen tusen takk;) Dato: 23.09.2012 klokken.19:03 Marte URL: http://http://marteehaaland.blogg.no/ Tuuusen takk!<3 det jalp kjempe mye:) (hadde sånn boooring design) Dato: 07.10.2012 klokken.13:03 Kristin Sporsheim URL: http://kristinss.blogg.no får jo ikke inn headern min !!!!!! Dato: 07.10.2012 klokken.13:10 Ina Anjuta URL: http://inaanjuta.blogg.no/ Kristin Sporsheim: ? Dato: 07.10.2012 klokken.16:25 Kristin Sporsheim URL: http://kristinss.blogg.no når jeg skal legge ut headeren i designet blir det bare hvit ? kan du lage en video om hvordan man gjør det? plizz ??? Dato: 07.10.2012 klokken.17:42 Ina Anjuta URL: http://inaanjuta.blogg.no/ Kristin Sporsheim: Jeg har allerede laget en video om hvordan du gjør det ;) Dato: 02.01.2013 klokken.12:46 Sara Elise Holtren URL: http://saraeliseholtren.blogg.no Heihei! Når jeg skal trykke på kodene til arkiv og kategorier så kommer det opp kodene til maler forsiden.. Er det noe feil?:) Dato: 09.02.2013 klokken.00:56 Siw Anita URL: http://siwpuzi.blogg.no det får jeg også. Å jeg får itj inn profilbilde vil du hjelpe meg ? Dato: 09.02.2013 klokken.14:04 Veni URL: Heihei! Jeg låner designet. Jättesnygt! Dato: 23.02.2013 klokken.11:48 sidrara URL: http://www.sidrara.blogg.no Du er så flink med å lage design <3 Elsker designene dine! :) Og du er så pen også <3 Dato: 28.04.2013 klokken.21:33 ♥StinaHer URL: http://stinaher.blogg.no Hei ♥ Elsker dette designet, men får bare ikke til det der headeret! Har prøvd å sett inn den linken på photobucket som heter Direct Link, den som heter HTML kode eg den IMG koden. Hva gjør jeg feil? Trenger hjelp!!!! Dato: 09.05.2013 klokken.19:20 malinfw URL: http://malinfw.blogg.no Heihei! :-) Når jeg trykker på kategori så kommer det opp forside? Er dette meningen eller hva skjer? Har brukt dette designet før og da var det IKKE sånn! :o Fint med svar fort :) Dato: 25.07.2013 klokken.20:17 Sunniva Hansen URL: http://shhhansen.blogg.no Jeg bruker dette designet til bloggen min :) Dato: 22.02.2014 klokken.10:31 Blogg elsker URL: Jeg hadde en feil men nå har jeg fikset nesten alt, men nå er det "menyen" som er gal også står det med utrolig stor skrift -ingen kommentarer og sånt. Bloggen min heter Chihuahuaelskere.blogg.no Trenger hjelp fort!!!!! Dato: 26.02.2014 klokken.17:29 *~Lykketrollet~* URL: http://lykketrollet89.blogg.no Hei! Jeg bruker dette designet, men det ser ikke ut til at arkivet mitt fungerer som det skal? Jeg kommer bare til "vis mer i arkivet" og så stopper det der, jeg får ikke opp arkivet for januar f.eks. Hva er galt? :) Dato: 25.05.2014 klokken.12:45 Erle URL: http://www.jentenesverden123.blogg.no Hei. jeg bruker ditt rosa design. men prblemet er at når jeg går inn på mal arkiv her inne, så kommer det opp den samme siden som kommer når jeg trykker på mal forside her inne. Også kommer det ikke opp sånn at man kan få et sånn lite bilde på siden på bloggen min. Håper du skjønner hva jeg mener. Kommenter her Navn: E-post: URL: Din kommentar: Til toppen Ina Anjuta Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen. Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D. Kategorier blogg Design Diverse Foto/video Gratis bloggdesign Header Hobby Html og css Hverdag Konkurranse Kunst Lesernes e-post spørsmål Mote Ofte stilte spørsmål Samarbeid samfunn Sko Tips Ukens/månedens blogg Arkiv Mars 2014 Februar 2014 November 2013 Juni 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Siste innlegg Nytt design i gråtoner! Headere 5 gratis headere til dere! Min portfolio som Grafisk designer Designarbeider fra dette året Gratis design #Hvit Hei alle mine kjære designbrukere! - Viktig melding!! Har du problemer med å få widgets i designet? Hvor mange ganger hopper grisen? Header som ikke passer? (størrelsesguide i photoshop og picasa) hits